Over mij

Met een man als melkveehouder en drie grote kids zei ik drie jaar geleden mijn baan in de zorg op. Ook al kon ik er in eerste instantie de vinger niet goed op leggen waarom ik dat wilde. Het voelde om de één of andere reden niet goed meer. Ik weet het aanvankelijk aan de diagnose die mijn vader net had gekregen: vasculaire dementie. Ik werkte op dat moment onder meer met dementerenden, dacht dat dát wel de onderliggende oorzaak zou zijn. Omdat het te dichtbij kwam misschien?

Nu weet ik dat het eenmaal zo heeft moeten lopen want zoals altijd volgde ik gewoon mijn intuitïe. Die beslissing heeft me veel vrijheid gegeven. Van daaruit startte ik mijn receptenblog en kreeg ik toevallig contact met blogger Don Quichotte en zijn ideeën die me op dit pad brachten; het pad van waarheidsvinding. Het boek ‘Toeval bestaat niet’ laat zien dat toeval niet bestaat. Alles wat je doet of beslist heeft een reden, je moet het alleen ook willen zien. In de afgelopen jaren ben ik zelf steeds steeds dichter bij mijn eigen kern gekomen, onder meet dankzij dagelijkse ochtendwandelingen tussen groene weiden en prachtige wolkenluchten. Al lopend met onze husky Sky over ons koeienpad kwam ik tot inspirerende gedachten en inzichten. En ik wandelde nagenoeg elke dag met mijn lieve vader, had een fijne band met hem. Ik voel grote dankbaarheid dat ik dit heb mogen ervaren, helaas is hij ons afgelopen december ontvallen.

Dat velen die vrijheid niet hebben omdat ze vastzitten aan hoge vaste lasten en targets met als gevolg het ontstaan van burn-outs en ziektes laat al zien dat ons huidige systeem op de schop moet. En niet vanuit een NWO-gedachte maar vanuit een oorsprong die laat zien waarvoor wij werkelijk op aarde zijn. En onthou, we hebben àltijd een keuze. Te kiezen om te leven vanuit hart en ziel waarbij je goed luistert naar je innerlijke stem. Wat voelt goed voor jou, en kies niet terwille van een ander of omdat de maatschappij iets van je verlangt.

Als je je hart volgt zie je vaak achteraf pas dat het goed was. Terugkijkend kan ik dat alleen maar beamen. De rust in mijzelf die ik heb gevonden maakt de weg vrij voor meer bewustzijn, het versterken van intuïtieve gevoelens en spirituele ontwikkeling. Van daaruit is ook deze website ontstaan. Enjoy ♡

Lieve groet,

Irene