Bewustzijn

Vertrouwen

In deze fase van het ‘spel’ waarin het licht steeds meer de overhand krijgt en er wereldwijd steeds meer illustere zaken worden onthuld is het belangrijk om aardig voor jezelf en je dierbaren te zijn. We zien er nog weinig bewijs van dat het beter gaat worden, er is weing tot geen perspectief. Dat vinden onze aardse persoonlijkheden maar eng!! Hier geldt echter ook weer: heb vertrouwen, geloof in het licht en verbind je met gelijkgestemden.

Even een paar tips om dicht bij jezelf te blijven:

♧-Laat de mainstream media lekker links liggen als jij je daar niet meer prettig bij voelt. Laat je niet langer bestoken met allerlei nieuws dat voor jouw gevoel bezijden de waarheid is.

♧-Spendeer tijd aan jezelf: mediteer, rust, wandel, knutsel, musiceer, dans en geniet van kleine dingen.

♧-Probeer je niet te mee te laten nemen in negativiteit. Ga de strijd niet aan met mensen die er anders in staan dan jij. Ten slotte willen we allemaal hetzelfde: onze vrijheden terug krijgen en streven naar een betere wereld.

♧-Blijf in het oog van de storm, daar is het rustig, terwijl omringende sferen het spel uit spelen. Laat het maar gebeuren.

♧-Sta op in jezelf. Voel de wijsheid, vrijheid en waarheid vauit je hart.

♧-Hou vertrouwen in het licht en het universum. Er zijn al veel donkere energieën weggenomen, de gaten die zij achterlaten worden meteen met licht gevuld.
Dus houd moed, uiteindelijk komt alles goed … 💫

Hartegroet,
Irene ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s