Persoonlijk

Ik ben verrast

Ik ben verrast door het licht dat me begroet vanuit een leemte in de overwegend grauwe lucht. Het is de zon die haar krachten laat stralen tussen de wolkensluiers door. Het geeft me moed en troost. Dan besef ik dat ik deel uit maak van een veel groter geheel dan dat wij nu nog kunnen bevatten. Ik loop door en neem een teug frisse lucht, ik voel me gelukkig als ik de v-vorm van ganzen boven me uit zie vliegen, communicerend op hun eigen manier. Wij zijn onderdeel van al dat leven op aarde. Ik spreid mijn armen wijd en geef me over aan kosmische krachten. Ik voel me vrij om te leven vanuit mij hart en vanuit mijn ziel, met liefde en warmte voor elk levend wezen.

Ik voel en ik weet, meer is niet nodig… 🌟🌟

Hartegroet,
Irene

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s