Bewustzijn, Spiritueel

Bewustwording

De laatste tijd hoor je steeds meer over bewustwording. Wat is eigenlijk bewustwording en ben jij eigenlijk al ‘bewust?’


Bewustwording wil zeggen dat jij steeds meer jouw diepere zelf, of eigenlijk, jouw hogere zelf leert kennen. Van ego naar hart kun je wel zeggen. Het is vaak een graafproces waarbij vaak oude weggestopte delen van jouw verleden naar boven komen. Dat kunnen trauma’s, gedachten, pijnstukken of patronen zijn waarmee je gaat dealen; ze toe gaat laten om te helen of er definitief afscheid van te nemen.
Om je daarna te kunnen wijden aan die mooie innerlijke wereld, het leren kennen van je ziel, je waarheid en jouw dromen. Je gaat steeds meer leven vanuit je hart en bent steeds meer in staat om oude patronen en overtuigingen die je vaak je leven lang al hebt gehad los te laten. Vanuit liefde en verbinding zal jouw pad zich dan voor je uitstrekken. Je merkt zelf wanneer de tijd rijp is voor jouw ‘bewustwording.’ Dit is voor elk individu anders en kan niet worden afgedwongen. Het mooie is echter dat we momenteel een collectieve bewustzijns-shift meemaken die velen zullen gaan voelen of wellicht al voelen. Moeder aarde wordt getransformeerd en wij gaan mee, mee vanuit het duister dat ons zo lang omringd heeft naar het Licht dat ons zal omarmen. Je hoeft het alleen maar te laten gebeuren ♡

Hartegroet, Irene

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s