Bewustzijn, Persoonlijk

Mondkapje? Nee, dank u

Sta in je kracht

Een volk dat voor tirannen zwicht, verliest niet alleen lijf en goed, maar ook zijn licht…

Het is nog nét geen verplichting. Een dwingend advies … hoe vrijblijvend is dat dan nog? Voor mij wil het in elk geval zeggen dat ik weiger een muilkorfje te dragen. Wordt het verplicht dan zal ik er alles aan doen om er onderuit te komen. Nog nooit heb ik zo helder voor ogen gehad wat voor mij de juiste weg was. De betekenis van ‘in je kracht blijven staan‘ is me nu duidelijk geworden. Eng soms, maar oh wat voelt het goed! Ik kan met recht zeggen dat ik een sociaal wezen ben met veel empathie en compassie, een verplicht mondkapje dragen om zogezegd de ouderen en zwakkeren – die nota bene niks gevraagd is – te beschermen gaat mij echter een aantal bruggen te ver. Lees hier waarom dat bijvoorbeeld zo is. Als gezond persoon in een publieke ruimte je vrije lucht inleveren vind ik stuitend in een democratie. Het plan is echter om ons steeds meer te verwijderen van elkaar. Iemand zei; “geïsoleerd zijn we zwakker en dit voedt de angst voor elkaar.” Voor-en tegenstanders vinden elkaar levensgevaarlijk, zelden was polarisatie zo tastbaar. Angstige mensen zullen zich niet snel verzetten maar daarmee is de gecreëerde angst de grootste speler op het veld.

In dit stadium zonder morren een kapje dragen en regels volgen omdat de Rutten dat zegt is ook een teken van onvermogen om te kunnen geloven dat de overheid het niet goed met je voor heeft. Onaflaatbaar vertrouwen in diezelfde overheid maakt het lastig om kritisch na te denken. Laten we wel wezen: het is ook verschrikkelijk op welke schaal we worden voorgelogen over wat er gaande is …

Toeval bestaat niet

Twee en een half jaar geleden zei ik mijn baan in de zorg op al kon ik er de vinger niet goed op leggen waarom dat zo was, het voelde gewoon niet goed meer. Ik weet het in eerste instantie aan de diagnose die mijn vader had gekregen: vasculaire dementie. Ik werkte op dat moment onder meer met dementerenden, dacht dat dát wel de onderliggende oorzaak zou zijn. Nu weet ik dat het eenmaal zo heeft moeten zijn want zoals altijd volgde ik mijn intuitïe. Die beslissing heeft me veel vrijheid gegeven. Van daaruit startte ik mijn receptenblog en kreeg ik toevallig contact met Don Quichotte en zijn ideeën die me op dit pad brachten. Het boek ‘Toeval bestaat niet’ laat zien dat toeval niet bestaat. Alles wat je doet of beslist heeft een reden, je moet het alleen willen zien. In de twee jaar nadat ik gestopt ben ik zelf steeds steeds dichter bij mijn eigen kern gekomen dankzij dagelijkse ochtendwandelingen tussen groene weiden en prachtige wolkenluchten. Al lopend met onze husky Sky over ons koeienpad kwam ik tot inspirerende gedachten en inzichten. Ik voel grote dankbaarheid dat ik dit heb mogen ervaren. Dat velen die vrijheid niet hebben omdat ze vastzitten aan hoge vaste lasten en targets met als gevolg het ontstaan van burn-outs en ziektes laat al zien dat ons huidige systeem op de schop moet. En niet vanuit een NWO maar vanuit een oorsprong die laat zien waarvoor wij werkelijk op aarde zijn…

Als je je hart volgt zie je vaak achteraf pas dat het goed was. Terugkijkend kan ik dat alleen maar beamen. De rust in mijzelf die ik heb gevonden maakt de weg vrij voor meer bewustzijn, het versterken van intuïtieve gevoelens en spirituele ontwikkeling. Wat heeft dat met mondkapjes te maken? Geen idee, alleen dat ik zeker weet dat het niet de goede zaak dient. Misschien vinden jullie dat ik overdrijf, dat is dan zo, grote kans echter dat jij er hetzelfde over denkt…

Onze lieve jongste heeft helaas ook restricties gekregen voor het dragen van een mondluier, het gaat hier om Hogeschool Zuyd die meewerkt aan propaganda en vrijheidsberoving. Ik heb een mooie voorbeeld-brief gevonden die ze als mail naar de directeur gaat sturen. Ze zal meewerken indien nodig maar wel onder protest, zodat ze haar gevoel van eigenwaarde behoudt en niet klakkeloos en onnadenkend meedoet met dit experimentele mind-control dwangmiddel. Wil je de tekst van die brief misschien gebruiken dan laat het maar weten in de reacties en plaats ik hem daar alsnog.

Warme groet,

I.K

Dit is niet een foto van onze dochter maar een foto vrij te gebruiken van pixabay. Wat is jullie gedachte hierbij?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s